Rijstvelden en veel kunst!

Gisteren en vandaag in Ubud geweest (inmiddels wel weer terug in Kuta voor de finale!) wat een mooie stad is dat; veel kunst en er heerst een relaxe sfeer.

Gisteren een fiets gehuurd en de omgeving afgefietst, heuvel op en heuvel af, gevolg; zwaar getrainde kuitspieren op dit moment!!! Op een gegeven moment kwam ik een Amerikaan tegen en toen zijn we samen op zoek gegaan naar de rijstvelden. Die hebben we uiteindelijk gevonden, maar op een gegeven moment raakte we enigzins verdwaald en toen kwam een local ons te hulp, althans hij bracht ons nog verder de jungle in. Eigenlijk is het niet uit te leggen wat er allemaal gebeurde, dus dat komt thuis wel. Uiteindelijk hebben we een prachtige tocht gemaakt!

Nu zit ik dus weer even in Kuta voor de wedstrijd, is hier toch wel het meest leuk om te kijken. Het is alleen wel laat; 2:30 uur in de nacht .... Daarna ga ik rustig een plan maken voor de volgende stappen. Ben nu zo langzamerhand wel gewend aan dit alles, dus de concretere plannen kunnen wel gemaakt worden.

Liefs caro

Reacties 1

Janneke 14-07-2010 22:49

Hi Caro,
Ik heb nu al 2x een berichtje geplaatst, maar iedere keer valt het internet eruit. Ik houd het maar kort anders moet ik nog een keer opnieuw. Gaaf wat je doet en leuk om mee te lezen! Tot gauw, Janneke & familie

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer