Lombok

Weer even een berichtje vanuit de andere kant van de wereld!

Zit nu op Lombok! Een prachtig en rustig eilandje ten oosten van Bali. Veel minder toeristen hier en hele mooie stranden, een klein paradijsje dus. Ben op de weg hier naar toe (met de speedboot) een meisje uit New Zeeland tegengekomen en trek nu met haar op hier. Echt fijn om even wat ervaringen met iemand anders te kunnen delen. Gisteren hier heerlijke vis gegeten en dan is het toch maar mooi dat je dat samen kan delen. Blijf hier nog een paar dagen chillen en dan ga ik richting een van de Gili eilanden hier vlakbij, dat schijnt helemaal een pardijs te zijn! Kortom, het gaat nog steeds goed met me! Mis wel het thuisfront, maar het is goed om te realiseren dat je het thuis dus prima naar je zin hebt. Ga zo ergens lunchen om vervolgens op het strand te relaxen. Gelukkig zijn hier amper golven en kan je dus lekker zwemmen. In Bali was dat wel anders, daar werd je continu teruggeslagen door de hoge golven! Goed voor surfen dus, maar niet voor zwemmen. 

Ik vind het erg leuk om jullie reacties in het gastenboek te lezen, blijf dat doen zou ik zeggen ... hahaha!!

Oja, heb ook een lokaal nummer: 081338153979

Liefs Caro

ps. sorry foto's hier op zetten, duurt echt een eeuwigheid, ga ik dus doen als ik thuis ben!!

Reacties 5

Ludy 18-07-2010 15:42

Hoi Caro, goed om te lezen dat je het naar je zin hebt en leuke mensen ontmoet.
Wat een nieuwe ervaring voor je en ik wil alles horen en de foto's zien als je weer thuis bent, maar dat duurt nog even. Hier alles oke en lekker weer.
Kijk alweer uit naar je volgende verhaal

Dikke kus Ludy

Marion 18-07-2010 21:33

He jij daar!!!!
Ik zie het al helemaal voor me....een geweldig strand en heerlijk zwemmen. Fijn dat je ons nog een beetje mist haha.
Ik ga dinsdag weg...naar Meppen... om in ieder geval een week te kamperen. Kweet niet of ik in de buurt van een computer kom. In ieder geval veel plezier en het is supertof om je te volgen.
Let op jezelf!!

Liefs,
Marion

linda 20-07-2010 11:52

hee carolinem

Noi ik volg jouw en Louisette al tijdje, leuk om jullie verhalen te lezen. Zal heerlijk zijn daar. Ik ben me ook al aan het voorbereiden voor de vakantie, toch heerlijk eff naar het buitenland he!!
Geniet daar nog maar even en tot over een 4 weekjes.

Groetjes Linda
ps. ga zo weer eff naar school, ben al bezig met alles goed zetten wil het klaar hebben voordat ik vertrek

Mario & Nicky 21-07-2010 21:09

Ha die Caro,

Wauw, wat een verhalen allemaal. Ik vind het echt heel stoer van je dat je zo'n onderneming in je eentje doet. Zit wel in de familie, geloof ik. Wil dolgraag de foto's zien als je terug bent. Morgen vertrekken Janneke en ik naar Italie(ook leuk en zonnig) zonder Pat en Nick en zonder vouwwagen. Da's weer eens een heel ander verhaal. Ook wel spannend hoor. Ik geef nu het woord aan Nicky. Bye Caro en ik reken erop dat je gauw met je foto's bij ons komt eten en veel van je resiverhalen gaat vertellen.

Caatje! Supervet wat je aan het doen bent! Ben zelf ook van de week in Azie geweest, vanaf Griekenland een dagje naar Marmaris met de boot. Zal vast heel anders zijn geweest dan jouw Azie-ervaring! Ik hoor graag alles als je terug in NL bent! Desnoods kom ik naar Delft toe rijden (ben de trotse eigenaar van een rijbewijs ) Heel veel plezier nog! See you soon! xxxx

Peter 23-07-2010 15:59

Hi schoonzus,

Leuk om te lezen wat je allemaal meemaakt.
Erg stoer allemaal. Ik ben erg benieuwd naar al je verhalen en foto's!! Geniet ervan, want het is over voordat je het weet!

Dikke kus+knuffel
Peter
Btw: Nicky gefeliciteerd met je rijbewijs!

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer