De Gili eilanden

Zit sinds gisteren op het eilandje Gili Trawangan, vlak bij Lombok. Ik dacht dat Lombok mooi was, maar dit is toch echt ff wat mooier; helderblauwe zee en witte stranden!! In Lombok ben ik opgetrokken met een meisje uit New Zeeland (Rebecca) en dat klikte erg goed. We hebben samen een tour gemaakt en wat 'hoogtepunten' bezocht met privechauffeur, dat voelt best wel luxe! Gisteren deden we een boottocht naar de Gili eilanden (het zijn er 3 in totaal) en toen dacht ik dat het eigenlijk wel handig was om  meteen al mijn spullen mee te nemen, zodat ik daar kon blijven. Zogezegd zo gedaan ... nu zit ik hier in een waar paradijsje! Ik blijf hier lekker 2 dagen genieten en ga dan weer met de boot terug naar Bali. Heb besloten wederom naar Ubud te gaan. Was daar de vorige keer te kort en wil nog graag wat dingen zien en doen daar. Heb nu best wel wat strand dagen achter de rug en wil wel weer wat actiefs gaan doen. Je kan hier goed feesten, maar laat dat toch maar even aan me voorbij gaan. Krijg nu eindelijk de slag een beetje te pakken van het relaxen en lezen en vind dat erg fijn! Het eten blijft overigens nog steeds fantastisch hier, gisteren een heerlijk tonijn gegeten en ook de fruit juices zijn dagelijkse kost geworden. In Ubud komt ik Rebecca weer tegen, dus dat zal ook weer gezellig zijn. Ga er in Ubud denk ik ook maar weer eens voor zitten om wat foto's er op te krijgen, want kan me voorstellen dat jullie daar aardig nieuwsgierig naar zijn ... en ik heb er al aardig wat!

Ik ga zo met een boekje op het witte strand zitten en zwemmen in in een te heldere zee ... leven is zwaar hoor ... hahaha!

Reacties 5

ludy 22-07-2010 08:32

Hallo Caro,

Wat goed om te lezen dat je het naar je zin hebt en allemaal leuke dingen doet en soms niet in je eentje. Het zal daar inderdaad erg mooi zijn, zoek de plaatsen soms op en ff googelen

Ben zeker beneiuwd naar je foto's dus succes

dikke kus Ludy

Yvonne 22-07-2010 09:58

Jaaaaa, foto's!
Word steeds jaloerser van je verhalen! Witte stranden, zwemmen in een heldere zee... Dat is heel wat anders dan Kijkduin hier!
Volgens mij ben je al over de helft van je reis toch? Wat gaat de tijd snel...of heb je besloten er een weekje aan te plakken? ;-)
xx

Peter 23-07-2010 16:02

Maak ons maar jaloers.....gelukkig is het weer in Nederland ook niet slecht: regelmatig 25 tot 30 graden!
Helaas geen witte stranden, maar wel goede wijnen. ;-)

Enjoy
Peter

Ton 24-07-2010 10:44

Hoi Caroline,
Wat een heerlijke vakantie en goed dat je tot rust komt.
Geniet er nog maar lekker van

Groetjes Ton

Pascal 24-07-2010 21:58

Ola!!!
Vanuit Spanje was ik toch even nieuwsgierig naar je verhalen.
Het klinkt allemaal heerlijk! Geniet er maar lekker van!!!
Hier in Spanje is het ook super!! Met man en kinderen geniet ik enorm. Het weer is heerlijk!!
Caroline doe voorzichtig!! Veel plezier!!!!
Groeten Pascal

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer